Uitnodiging Crowdfunding event vluchtelingenhulp

ZOA vluchtelingenhulp

Het zal u niet zijn ontgaan. De heftige beelden en verhalen van Syrische vluchtelingen. Mensen als u en ik, op de vlucht. Weg van alles wat hen lief is. Naar daar waar geen mens hen kent. Ze niet weten hoe ze hun dierbaren moeten beschermen, te eten moeten geven. Een toekomst zonder perspectief. Een toekomst zonder hoop.

Raakt het ons nog? Of overweldigt het geweld van de wereld ons zo dat we moedeloos toezien. Er is moed voor nodig om de ellende van deze wereld recht in de ogen toe kijken. Er is moed voor nodig om in beweging te komen. Er is moed voor nodig om te geloven dat je wel het verschil kunt maken.

Verschil maken kan op vele manieren. De heren Peter Koppert en Mark Houweling verkozen hun eigen manier samen met ZOA, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor vluchtelingen. Zij nodigen u uit om mee te doen.

Bekijk hier hun boodschap:

Uitnodiging om te komen naar het crowdfunding event op 21 mei 2015

Uitnodiging om te komen naar het crowdfunding event op 21 mei 2015

 

U bent van harte welkom op het crowdfunding event:

Donderdag 21 mei
van 16.30 uur – 18.30 uur
bij Koppert Biological Systems, Veilingweg 14 in Berkel en Rodenrijs

Klik hier om u aan te melden.

 

ZOA is een internationale christelijke hulporganisatie met thuisbasis in Nederland die hulp biedt aan mensen die getroffen zijn door een natuurramp of een gewapend conflict. Samen met de getroffen gemeenschappen wil ZOA werken aan herstel totdat zij weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, door bijvoorbeeld inkomens- en landbouwprojecten. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.zoa.nl/

zoa logo