Onderstaand een overzicht van de kantoorruimte die op dit moment te huur of te koop staat:

Industrieweg 50 – Berkel en Rodenrijs

Ca. 2.135 m2 showroom verdeeld over 3 verdiepingen en 13 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein. Het geheel is recent gerenoveerd waaronder een nieuwe voorgel en C.V. gelegen op Bedrijventerrein Rodenrijs. Het object is zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en Rotterdam The Hague Airport.

Prijs: € 1.200.000,- k.k. / € 10.000,- p/m

Meer informatie bij Kolpa.

Industrieweg 5 – Berkel en Rodenrijs

Ca. 1.833 m2 kantoorruimte verdeeld over 3 verdiepingen en 20 parkeerplaatsen op eigen terrein. Een industrieel vormgegeven businesscenter in het hart van Lansingerland waarin diverse multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits beschikbaar zijn. Showroomruimte van totaal ca. 155 m² en diversen kantoorunits vanaf ca. 21 m² voor verhuur beschikbaar.

Prijs: vanaf € 60 per m2 per jaar

Meer informatie bij Van ’t Hof Bedrijfshuisvesting.

Industrieweg 82 – Berkel en Rodenrijs

In een recent gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw zijn slechts nog twee units te huur vanaf 14 m2 tot 100 m2. Keurige, frisse ruimtes. Het complex is voorzien van een gezamenlijke inpandige patio en keuken.

Prijs: € 148 p.m.

Meer informatie bij Stad & Land.

Industrieweg 47 – Berkel en Rodenrijs

Diverse kantoorunits in het verzamelgebouw op loopafstand van het Randstadrail station Rodenrijs. De kantoorruimte zal in goede staat worden opgeleverd met o.a.  systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, scheidingswanden, gemeenschappelijke toiletten en pantry, royale entree met balie en buiten zonwering.

Prijs: vanaf € 75 per maand

Meer informatie bij PG Bedrijfshuisvesting.